zondag 15 mei 2016

Moeder dochter uitje of Moeder zoon uitje

Moeder dochter uitje of Moeder zoon uitje

Moeder dochter uitje of Moeder zoon uitje


Wil je een keer een leuk dagje uit plannen met je moeder, maar weet je niet zo goed wat je kunt doen? Dan geven wij je hier, op deze pagina, enkele tips voor een leuk en onvergetelijk dagje uit met je moeder.



Maak een stedentrip
Ontdekt je moeder graag andere steden? Verras haar dan met een stedentrip naar een grote stad in Nederland of het buitenland. Plan een dagje weg naar Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Brussel of Antwerpen en ontdek hier de mooiste en leukste plekjes. Of organiseer een stedentrip naar een grote stad in het buitenland, zoals Istanbul of Barcelona en geniet hier van een minivakantie.



Maak een fietstocht
Toe aan wat ontspanning? Ga dan, samen met je moeder, een dagje fietsen. In elke provincie zijn er meerdere, mooie fietstochten te volgen. Maak een mooie fietstocht en ontdek de omgeving. Sluit de dag af met een diner in een sfeervol restaurant.



Ga high-teaen
Wil je een echt moeder-dochter uitje organiseren? Plan dan een gezellige high-tea met je moeder. Geniet van de quality time die jullie samen hebben, onder het genot van de lekkere zoete en hartige lekkernijen.



Volg een workshop
Het is ook een idee om, samen met je moeder, een workshop te volgen. Er zijn tal van workshops die jullie kunnen volgen, zoals een workshop bonbons maken, een workshop taarten maken of een workshop bloemschikken. Het is een ideale bezigheid voor een leuk dagje uit met je moeder. Hiermee geef je haar een onvergetelijke herinnering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten