maandag 9 mei 2016

Ga teambuilding in Lille of Ibiza

Lille is een geweldige stad om heerlijk te relaxen en even tot jezelf te komen. Niets is beter dan door de winkelstraat te wandelen en te genieten van het zonnetje, dat tussen de gebouwen, op je porem neerkomt. Lille in Frankrijk is in één woord gezellig!


Lille het Parijs van het noordenWil jij jouw bedrijf weer helemaal bij elkaar brengen en de interne banden versterken. Voor een gezond bedrijf moeten de componenten in een bedrijf allemaal op elkaar aansluiten. En niets is beter dan met ze allen elkaar in een ander licht te zien. Niet meer in de saai, altijd hetzelfde, werkomgeving, maar in Lille. Ga lekker over de Brocante markt lopen in november of geniet van een overheerlijke croissant in het Parijs van het noorden.

Lille of toch Ibiza?


Meer geld? Ga naar IbizaHeeft het bedrijf wat meer in de la liggen (aan geld). Dan is het een leuk idee om te kiezen voor een reis om nooit vergeten. Ga feesten in Ibiza. Gooi die werkstress eruit en maak van je leven een feestje, tenminste voor één week. Ibiza staat bekend om haar geweldige uitgaansleven met in de spotlight wereldberoemde deejays. Er is niets beter dan een lekkere, dure, wodka redbull of een wijntje.

De dag na het uitgaan kun je de kater uitlaten op het strand. Het leukste is om naar een “la playa” te gaan en daar de kater te verhelpen met een gezonde portie vitamine D.

Wil je meer weten over hoe jij kunt teambuilden in Lille of Ibiza? Kijk dan op ticketsibiza.nl.

tickets

Ga teambuilding in Lille of Ibiza

Geen opmerkingen:

Een reactie posten