donderdag 12 mei 2016

Verras je medewerkers met een sportief bedrijfsuitje paaldansen

Verras je medewerkers met een sportief bedrijfsuitje paaldansen


Wil je binnenkort een sportief en origineel bedrijfsuitje organiseren, maar weet je niet goed welke activiteit je kunt ondernemen? Denk dan eens aan een bedrijfsuitje paaldansen. Samen met je collega's kruip je dan in de huid van een echte paaldanser- of danseres. IetsDoenOfferte.nl kan je helpen met het vinden van een bedrijf dat een bedrijfsuitje paaldansen voor je organiseert.


bedrijfsuitje paaldansen


Paaldansen is een mix van dans en atletiek. Rondom en hangend aan een verticale paal worden er verschillende oefeningen uitgevoerd. Paaldansen werd populair in de jaren tachtig van de vorige eeuw. De danssport is afgeleid van showelementen uit het Chinese circus.


Paaldansen wordt ook wel pole fitness genoemd. Dit is de fitnessvariant van paaldansen. Het is een leuke en afwisselende sport, waarin aspecten zitten van moderne dans, turnen en acrobatiek.


Geschikt voor iedereenOok al ziet paaldansen er moeilijk uit en lijkt het alleen bedoeld voor lenige mensen, toch is dat het niet. Het is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je lichaamsbouw is of dat je veel of weinig sportervaring hebt. Iedereen kan het. Je hoeft er niet sterk of lenig voor te zijn. Er zijn oefeningen voor iedereen.


Sportief, gezellig en humorEen bedrijfsuitje paaldansen is niet alleen erg sportief, maar ook erg gezellig. Tijdens een middagje poledancing draait het vooral om de humor en het plezier. Je beleeft dan ook een onvergetelijk bedrijfsuitje.


Vijf redenen om paaldansen als bedrijfsuitje te organiserenMisschien denk je bij een bedrijfsuitje niet direct aan paaldansen, toch is dit een zeer goede activiteit voor een uitje met je collega’s. Er zijn verschillende redenen waarom paaldansen geschikt is voor een bedrijfsuitje:  • De verhoudingen tussen de medewerkers worden op een losse manier verbeterd

  • Samen paaldansen bevorderd de positieve werksfeer

  • Er wordt een meer open communicatie gerealiseerd op een ontspannen manier

  • Paaldansen motiveert en bind de medewerkers

  • Tijdens een middagje paaldansen leren medewerkers elkaar beter aanvoelen op een andere, vernieuwende wijze


Twee uur
Een bedrijfsuitje paaldansen begint met het los maken van de spieren. Dit gebeurt tijdens een warming-up. Hierna begint het paaldansen. Op een leuke en ontspannen manier maakt de groep kennis met deze sport. De oefeningen worden eerst gedemonstreerd door een professional. Na de introductie wordt de groep verdeeld in kleine groepjes. Elke groep leert om verschillende draaien te maken om de paal heen. Een bedrijfsuitje paaldansen duurt ongeveer twee uur en wort afgesloten met een cooling down.


paaldans workshop


Bedrijfsuitje paaldansen op locatieVoor een bedrijfsuitje paaldansen hoef je niet altijd ver te reizen. De meeste aanbieders kunnen ook workshops op locatie aanbieden. Zo kan je zelf een zaaltje huren en hier het bedrijfsuitje paaldansen organiseren. De locatie wordt dan omgetoverd tot een professionele paaldansstudio waar je collega’s lekker kunnen gaan dansen, zwaaien en hangen om een paal. In een gehuurd zaaltje kan er ook gezorgd worden voor lekker eten na de workshop. Je kunt een cateringbedrijf inhuren dat het eten verzorgd.


Aangezien bedrijfsuitjes paaldansen meestal ’s middags plaatsvinden, zijn ze heel goed te combineren met andere activiteiten, zoals een etentje in een sfeervol restaurant of een originele dinnershow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten