zaterdag 14 mei 2016

Leuke cadeautips voor Vaderdag

Leuke cadeautips voor Vaderdag


Vaderdag is de dag waarop vaders verwend mogen worden. Op deze dag kun je je vader bedanken voor alles wat hij voor jou gedaan heeft. Het is altijd de derde zondag van juni. Voor Vaderdag hoef je natuurlijk niet de duurste cadeaus te kopen. Het gaat erom dat je vader weet dat je om hem geeft en een kleinigheidje is daarvoor al genoeg!


Leuke tips voor een leuk cadeau voor jou liefste papa:


Mooie foto van alle kinderen
Vaders vinden het altijd leuk om foto’s van hun kinderen te bekijken. Een leuk idee is om een mooie foto te laten maken met al jou broers en zussen en die je dan kan geven op Vaderdag. Bijvoorbeeld in een sleutelhanger, op canvas, op een bord, op een shirt of in een schilderij. Het kan op allerlei manieren en het is altijd leuk!


Geurtje
Als je vader vaak geurtjes op heeft kun je een lekker geurtje uitzoeken. Een geurtje kan je altijd wel gebruiken ook al heeft hij al meer geurtjes. Beetje afwisseling is altijd lekker.


Tuinmaterialen
Als je vader veel doet in de tuin en hij heeft laatst iets tegen je gezegd over bijvoorbeeld een tuinschaar of een hark die hij nodig heeft omdat de oude kapot is. Zulke dingen moet je altijd onthouden als die dat nodig heeft.


Etentje
Iedereen vindt het lekker om gezellig te gaan uiteten. Het is daarom ook leuk om je vader op Vaderdag mee te nemen naar een lekker restaurant en lekker te gaan eten bij een restaurant wat jou vader lekker vindt. Als je vader dan een toetje besteld kun je vragen aan de bediening of ze daar een sisser in willen doen voor Vaderdag.


Kaart
Natuurlijk is je vader al blij als je een leuke kaart voor hem ontwerpt. Je kunt tegenwoordig op internet heel veel mooie kaarten ontwerpen en hem gelijk verzenden. Een kaart kan hij bewaren en over een paar jaar weer opnieuw lezen.


Karten
Als je vader een beetje avontuurlijk is en het leuk vindt om een beetje te racen, is het leuk om een tegoedbon te geven om te gaan karten. Hij kan dan zelf bepalen wanneer hij dat gaat doen en met wie.


Vaders zijn al blij met de kleinste spulletjes. Zelfs als je zelf een knutselwerkje maakt is dat een heel leuk cadeau om te geven! Met deze tips moet het vast lukken om een leuk cadeau te verzinnen wat hij ook gebruikt.

karten met vaderdag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten