zondag 1 mei 2016

Handige bruiloft locatie tips

Handige bruiloft locatie tips

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is dit natuurlijk geweldig nieuws. Een van de belangrijkste punten die jullie voor de grote dag moeten regelen is natuurlijk de trouwlocatie. Zonder locatie is er immers geen bruiloft.


Het kan nog best een lastige klus zijn om een goede bruiloft locatie te vinden die helemaal aan jullie smaak voldoet. Om julllie wat op weg te helpen, geven wij jullie in dit artikel een aantal handige tips om dé perfecte trouwlocatie te vinden.


bruiloft locatie vinden


Tip 1: Let op de stijl
Het is belangrijk dat de locatie van de bruiloft helemaal bij jullie stijl en het thema van het feest past. Als jullie een modern feest geven, dan is een trendy club natuurlijk weer zeer geschikt. Een kasteel is weer een goede locatie voor een bruiloft in een sprookjesthema. Zijn jullie strandliefhebbers? Wat dacht jullie dan van een feest in een hippe strandclub.


Tip 2: Breng een bezoekje aan de trouwlocatie
Op een website of op een foto ziet een locatie er vaak heel anders uit dan in het echt. Bezoek de locatie dan ook van tevoren. Jullie weten dan of deze echt geschikt is voor jullie dag. Verder kunnen jullie dan ook de sfeer proeven.


Tip 3: Let op de grootte
Als de locatie te groot is, zal het feest niet snel gezellig worden. De ruimte doet dan kaal en ongezellig aan. Dit geldt ook voor een te kleine zaal met te veel mensen. Veel gasten zullen jullie bruiloft dan sneller verlaten.


Tip 4: Onderzoek de toegankelijkheid
Ga na of er voldoende parkeergelegenheid is, zodat al jullie gasten hun auto kwijt kunnen.  Verder is het belangrijk om te bekijken of de locatie rolstoelvriendelijk is voor mindervalide gasten.


Tip 5: Reserveer de locatie op tijd
Als jullie een trouwlocatie hebben gevonden dan is het een advies om deze op tijd te reserveren. Vooral wanneer het om een populaire locatie gaat. Jullie weten dan zeker dat jullie er terecht kunnen op de grote dag.


trouwlocatie

Handige bruiloft locatie tips

Geen opmerkingen:

Een reactie posten