zaterdag 30 april 2016

Voorbeelden van Workshops

Wil je graag een workshop organiseren maar weet je nog niet precies voor wat? Hieronder vind je een overzicht van populaire workshops die je samen met je vrienden of vriendinnen kunt gaan doen:
 


Cupcakes



De workshop cupcakes is een de leukere workshops waarbij er ook meteen gegeten kan worden. Laat zien wie de meest creatieve cupcake kan maken. De workshop cupcakes is ideaal voor grotere groepen, met vriendinnen of bijvoorbeeld als feestje. De workshop cupcakes maken is populair doordat je ze zelf meteen kunt opeten. Er kunnen zowel zoete als hartige cupcakes gemaakt worden.
 


Schilderen



Ben je graag met kunst bezig? Dan is de workshop schilderen ideaal voor je. Leer de mooiste schilderijen schilderen en ontdek misschien wel verborgen talent met de workshop schilderen. Bij de workshop schilderen kunnen er verschillende materialen en manieren van schilderen gebruikt worden om zo tot een mooi eindresultaat te komen.
 


Bloemschikken



Heb je groene vingers? Volg dan eens de workshop bloemschikken en maak de mooiste bloemstukken. Wordt tijdens de workshop bloemschikken begeleidt door ervaren bloemschikkers zodat je de mooiste creaties leert maken waar je jaren plezier van zult hebben.
 


Djembe



Hou je van muziek maken? De Djembe workshop laat je de mooiste liederen spelen. Je eens lekker uitleven op een djembe doe je tijdens de djembe workshop. Je wordt natuurlijk begeleidt door een ervaren djembe speler zodat je leert omgaan met dit instrument.
 


Make up



Ben je graag verzorgt bezig? Volg dan de make up workshop samen met je vriendinnen en leer de nieuwste trends. Tijdens de make up workshop zul je enorm veel advies krijgen over hoe je bijvoorbeeld de mooie en sterke kanten van je gezicht kunt accentueren.
 


Sieraden maken



Leuk met je vriendinnen de workshop sieraden maken volgen? Hier kan het heel eenvoudig. Tijdens de workshop sieraden maken kun je zelf kiezen wat voor sieraad je zou willen maken. Er is keuze uit armbanden, kettingen en bijvoorbeeld leuke ringen. Volg gezellig samen met je vrienden een workshop sieraden maken.
 


Cocktail



Altijd al eens willen leren om een cocktail te maken? Doe het nu en volg de cocktail workshop. Tijdens de cocktail workshop leer je de lekkerste dranken mixen. De cocktails kunnen met alcohol en zonder alcohol gemixt worden. Daarnaast kun je het eindresultaat natuurlijk proeven.
 


Chocolade



Vind je chocolade ook zo lekker? Volg dan nu een chocolade workshop en leer de lekkerste variaties te maken. Tijdens de chocolade workshop word je door een deskundige op het gebied van chocolade begeleid. Je leert waar chocolade goed voor is, wat de beste chocolade is en hoe je lekkere variaties kunt maken.


Cupcakes workshop

Meer voorbeelden van Workshops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten