woensdag 13 april 2016

Afdelingsuitje Amersfoort

Is je bedrijf in de buurt van Amersfoort gevestigd en wil je een afdelingsuitje in Amersfoort organiseren? Dan ben je hier, bij IetsDoenOfferte.nl, op de juiste plek. Wij geven je hier wat leuke ideeën voor een afdelingsuitje in Amersfoort.


Amersfoort is altijd al een stad met een economisch belang geweest. Dankzij de centrale ligging heeft deze stad een groeiend bedrijfsleven. Er zijn hier dan ook veel hoofdkantoren van grote bedrijven en kleinere MKB bedrijven gevestigd. Al deze bedrijven organiseren geregeld bedrijfsuitjes en afdelingsuitjes. In en rondom Amersfoort zijn dan ook redelijk wat bedrijven gevestigd die leuke activiteiten, workshops en citygames voor afdelingsuitjes organiseren. Wij geven je hieronder alvast vijf activiteiten voor je afdelingsuitje in Amersfoort.


Mountainbiken, paintballen of een lasergameOp zoek naar een actief afdelingsuitje in Amersfoort? Denk dan eens aan mountainbiken, paintballen of een lasergame. De omgeving rondom Amersfoort leent zich uitstekend om te mountainbiken, paintballen of een lasergame te spelen. Met deze outdooractiviteiten stimuleer je de samenwerking binnen de afdeling. Je kunt ervoor kiezen om enkel te mountainbiken, paintballen of een lasergame te doen, maar je kunt de activiteiten ook allemaal doen. Dan wordt het een superactief dagje in de frisse buitenlucht.

lees meer: Afdelingsuitje Amersfoort

Geen opmerkingen:

Een reactie posten