zondag 24 april 2016

Een betaalbare workshop voor het kinderfeestje van je dochter

Is je dochter binnenkort jarig? Dan wordt het weer tijd om leuke en originele activiteiten voor het kinderfeestje te bedenken. Aan veel activiteiten hangt echter een prijskaartje. Toch hoeft een kinderfeestje helemaal niet duur te zijn om er toch een succes van te maken. Je kunt de meiden namelijk opgeven voor een leuke en betaalbare workshop. In dit artikel geven wij je enkele tips.


Workshop zeepkettingen makenZijn het creatieve meiden? Geef je dochter en haar vriendinnen dan op voor een workshop zeepkettingen maken. Dit is een leuke en betaalbare workshop om te doen. In 2,5 uur maken de meiden heerlijk geurende zeepkettingen. Deze kettingen bestaan uit zeepjes, houtjes, schelpjes, kralen en glimmende accessoires.


Workshop make-upAls het om een feest gaat voor wat oudere meiden, dan is een workshop make-up natuurlijk dé activiteit. Een workshop make-up is de droom van veel tienermeisjes. Tijdens deze workshop leren de meiden hoe ze zich zo professioneel mogelijk kunnen opmaken. Er komt van alles aan bod; van het aanbrengen van foundation of het gebruiken van een blush tot aan de meest geschikte mascara, lippenstift of oogschaduw. Meestal wordt een workshop make-up afgesloten met een echte fotoshoot.


Workshop cupcakes makenIs je dochter dol op cupcakes? Dan is een workshop cupcakes maken natuurlijk een superleuke activiteit voor haar kinderfeestje. De meiden mogen dan zelf de allerlekkerste en mooiste cupcakes maken. Na deze creatieve middag mogen ze de lekkere ‘minitaartjes’ zelfs mee naar huis nemen om ze lekker op te eten.


Workshop cupcakes maken

Een betaalbare workshop voor het kinderfeestje van je dochter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten