dinsdag 26 april 2016

Een geslaagd en actief personeelsuitje organiseren

Op zoek naar activiteiten voor een actief personeelsuitje? Dan ben je bij IetsDoenOfferte.nl op de juiste plek. Wij helpen je graag bij het vinden naar een bedrijf dat een actiefpersoneelsuitje kan organiseren.


Het jaarlijkse personeelsuitje behoort tot een van de hoogtepunten van een bedrijf. Je leert je collega’s dan van een heel andere kant kennen. Dat is natuurlijk altijd leuk.


Als je een actief bedrijfsuitje wilt organiseren dan zijn er tal van activiteiten die je kunt ondernemen. De activiteiten hangen weer af van de grootte van de afdeling of het bedrijf.


Outdoor activiteitenBij een actief personeelsuitje horen vooral outdoor activiteiten, zoals zeilen, paintballen, kanoën, een dropping of een GPS-tocht. Verder kan je denken aan water- en strandactiviteiten als beachvolleybal, golfsurfen of raften.


Outdoor activiteiten


Zorg voor een passende activiteitAls je een actief personeelsuitje wilt organiseren dan is het de bedoeling dat deze activiteit aansluit op de groep. Peil van tevoren wat de groep voor ideeën heeft en wat voor activiteiten ze graag willen ondernemen. Door dit te doen kan je een actief personeelsuitje organiseren waar iedereen enthousiast over is.


Goed voor de teambuildingOm de teambuilding binnen het bedrijf of de afdeling te bevorderen is het een aanrader om een of meerdere keren per jaar een actief personeelsuitje te organiseren. Tijdens zo’n uitje moet iedereen met elkaar samenwerken. Collega’s leren elkaar op een andere, positieve manier kennen en dit bevordert weer de samenwerking op de werkvloer.


Betere omgangEen bedrijfsuitje zorgt niet alleen voor een betere teambuilding, maar ook voor een betere omgang tussen collega’s. Vaak komen mensen erachter dat die ene collega toch best een leuke man of vrouw is.


Voorpret en napretVoordat het personeelsuitje plaatsvindt, is er vaak al veel voorpret. De meeste mensen hebben er zin in een zijn benieuwd hoe de dag gaat lopen. Ook zorgt er een personeelsuitje voor veel napret. Vaak wordt er nog lang over nagepraat.

LEES MEER:
Een geslaagd en actief personeelsuitje organiseren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten