maandag 25 april 2016

Organiseer een babyshower met catering

Wil je een babyshower voor je zus of vriendin organiseren? Dan is dit natuurlijk een superleuk plan. Met een babyshower bezorg je de aanstaande mama werkelijk een onvergetelijke dag. Tijdens deze dag leggen jullie haar nog eventjes lekker in de watten voordat de baby er is.


Het is natuurlijk een erg leuk plan om een babyshower te organiseren, maar het kan nog best lastig zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen dat het nog best eens moeilijk kan worden. Hieronder geven wij je alvast wat tips die je wat op weg helpen.


Twee maanden voor de bevallingOrganiseer de babyshower twee tot drie maanden voor de bevalling. Rond deze periode is de aanstaande mama al volop zwanger en weet ze vaak ook wat het geslacht is van het kindje. Meestal is een babyshower een eenmalige gebeurtenis. Dit betekent dus dat je het best groots aan mag pakken en je vriendin flink mag verrassen.

babyshower catering


Nodig iedereen op tijd uitNodig iedereen minstens drie weken van tevoren uit. Zo voorkom je dat je vriendinnen al iets anders te doen hebben op de dag van de babyshower. Maak een originele uitnodiging. Stuur ze bijvoorbeeld een uitnodiging in de stijl van het thema van de babyshower catering.

Organiseer een babyshower met catering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten