dinsdag 19 april 2016

Citygame Crazy88: Een knotsgekke activiteit voor je groepsuitje

Ben je een groepsuitje, zoals een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, aan het organiseren, maar vind je het lastig om een originele activiteit te bedenken? Denk dan eens aan een citygame, zoals het ludieke Crazy88.


De citygameDe citygame Crazy88 is een stadsuitje waarbij je doldwaze opdrachten uitvoert om het spel tot een goed einde te brengen. Crazy88 is populair over de hele wereld en dat is natuurlijk niet voor niets. Het spel is gewoon geweldig; het is spannend, hilarisch, maf en onvergetelijk.


Crazy88 is een ideale citygame voor een groepsuitje, een bedrijfsfeestteambuilding of een vrijgezellendag. Tijdens deze game ga je de creatieve strijd aan tegen meerdere teams om als eerste de lijst met opdrachten uit te voeren. Dit zijn geen normale opdrachten, het zijn eigenlijk opgaven. Hierbij kan je denken aan bij iemand aanbellen voor een kopje koffie, een straatact opvoeren om 5 euro te verdienen of de Wimbledon finale imiteren op een druk plein of vol terras. Knotsgekke opdrachten dus.

lees meer op -> Citygame Crazy88: Een knotsgekke activiteit voor je groepsuitje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten