vrijdag 22 april 2016

Organiseer een geslaagd kinderfeestje voor je 10-jarige zoon

Viert jouw zoon bijna zijn 10-jarige verjaardag? Dan wil je hem natuurlijk een geweldig kinderfeestje bezorgen. Het kan alleen wel erg lastig zijn om originele en leuke activiteiten te bedenken voor zijn kinderfeestje. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. IetsDoenOfferte.nl heeft de leukste activiteiten voor een stoer jongensfeest voor je op een rijtje gezet.


Stoere jongens van 10 jaar houden van lekker stoeien, rondrennen en actie. Een rustig kinderfeestje zal het dus niet worden. Het moet een kinderfeestje zijn vol met actie, spanning en sensatie. Een feestje waarin ze hun energie kwijt kunnen. Laat de jongens dus rondrennen in het bos. Kies voor sportief BMX-en of cool surfen. Of wat dacht je van lasergamen of paintballen?


Spannende speurtocht in het bosJongen van 10 jaar willen rennen. Zet dus een ouderwetse speurtocht uit in het bos en laat ze lekker hun gang gaan. Je kunt de speurtocht een thema geven of kies voor een interactieve speurtocht, waarbij gebruik wordt gemaakt van sms’jes, whatsapp en internet.


speurtocht in het bos

Organiseer een geslaagd kinderfeestje voor je 10-jarige zoon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten