donderdag 28 april 2016

Een theaterworkshop: volop lol en improviseren

Wil je binnenkort een teambuildingsdagvrijgezellenfeest of gewoon een leuke dag voor je vrienden organiseren? Dan is een theaterworkshop een leuke en onvergetelijke activiteit.


Tijdens een theaterworkshop komen oefeningen uit de bekende televisieprogramma’s De Lama’s en De Vloer Op aan bod. Improvisatie, samenwerking en vooral heel veel gezelligheid staan centraal.


TeamsBij een theaterworkshop wordt de groep opgedeeld in teams. Het ene team is het publiek en het andere team voert de show uit. Het publiek heeft veel zeggenschap over het spel. Zij bepaalt de gebeurtenis, de personages, de locatie en het aantal woorden. Hierdoor speelt het andere team een stuk dat geheel gebaseerd is op improvisatie. Dit leidt garant tot veel lachen, lol en humor.


Theaterworkshop


Iedereen kan toneelspelenIn iedereen schuilt een toneelspeler. Je zult je dan ook al snel verbazen over de acteertalenten van jezelf en die van anderen. Samen met de andere deelnemers zal je tot de ontdekking komen dat jullie grappige, ontroerende en mooie scenes kunnen spelen. Eigenlijk moet je niet denken, maar gewoon doen. Een theaterworkshop is een humorvolle activiteit voor een vrijgezellenfeest, maar ook een leerzame dag voor collega’s.

Een theaterworkshop: volop lol en improviseren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten