donderdag 28 april 2016

Organiseer een onvergetelijke activiteit in Aalsmeer

Wil je een originele en onvergetelijke activiteit in Aalsmeer organiseren voor een groepsuitje? Dan is dit een erg goede keuze. Aalsmeer biedt je namelijk heel veel mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje.


Aalsmeer is natuurlijk bekend van de bloemenveiling, welke de grootste ter wereld is. Naast deze belangrijke, toeristische trekpleister heeft Aalsmeer je nog veel meer te bieden voor een groepsuitje.
Wandel- of fietstocht


Ideeën voor activiteiten in AalsmeerAalsmeer beschikt over tal van mogelijkheden voor een groepsuitje of een dagje uit, zoals de Westeinderplassen, bijzondere monumenten, een historische tuin en een sfeervol centrum. In Aalsmeer zijn er dus genoeg mogelijkheden voor een leuke activiteit. Geef de groep bijvoorbeeld op voor een citygame, een rondvaart over de Westeinderplasssen, een gps-uitje, een wandeltocht of een bezoekje aan de bloemenveiling.


Citygame: Help de directeur is ontvoerdBen je op zoek naar een activiteit in Aalsmeer voor een bedrijfsuitje of teambuildingsdag? Dan is een citygame, zoals Help de directeur is ontvoerd, een ideale optie. De groep krijgt ineens een melding dat de directeur is ontvoerd. Aan hen de taak om hem weer heelhuids uit Aalsmeer te krijgen. Deze citygame is een zinderend en spannend bedrijfsuitje, waarbij je heel Aalsmeer doorkruist om de directeur te vinden.


Rondvaart over de WesteinderplassenLaat de groep kennismaken met het prachtige gebied rondom Aalsmeer en maak een rondvaart over de plassen. Tijdens een rondvaart ontdek je meer over de plassen en Aalsmeer en kom je heerlijk tot ontspanning. Of boek een rondvaart over de plassen waarbij jullie langs de seringenkwekerij varen. Hier wordt 95 procent van de wereldproductie aan seringen geteeld.


GPS-uitjeOrganiseer je een bedrijfsuitje of familiedag in Aalsmeer? Laat de groep dan kennismaken met de stad door middel van een GPS-uitje. Een GPS-uitje is eigenlijk niets meer dan een moderne speur-of puzzeltocht. In teams gaat de groep op pad langs de highlights van de stad. Ze komen meer te weten over bijzondere feitjes en weetjes over Aalsmeer. Als je de groep opgeeft voor een gps-uitje dan beleven jullie een onvergetelijke en gezellige dag waarbij je ook nog eens veel te weten komt.


Wandel- of fietstochtBestaat de groep uit actievelingen? Geef ze dan op voor een ontspannen fiets- of wandeltocht. In en rondom Aalsmeer zijn er verschillende (historische) fiets- en wandelroutes te volgen. Dit zijn routes door Aalsmeer, Kalslagen en Kudelstaart. Tijdens deze fiets- of wandeltocht geniet je van de natuur en leer je ook gelijk meer over de geschiedenis van de regio.

Organiseer een onvergetelijke activiteit in Aalsmeer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten