zaterdag 23 april 2016

Verras je vriendinnen met een creatieve sieraden workshop

Wil je een originele vriendinnendag organiseren? Of ben je op zoek naar een leuke, creatieve activiteit voor de vrijgezellendag van je vriendin? Wat dacht je dan van een sieraden workshop? Tijdens een sieraden workshop zijn jullie lekker creatief bezig en creëer je ook nog eens een mooi sieraad.


Al eeuwenlang dragen vrouwen sieraden. Met een sieraad maak je je outfit helemaal af. Sieraden kunnen van diverse materialen zijn gemaakt. Zo zijn er exemplaren die zijn gemaakt van edelmetalen als zilver en goud, maar er zijn er ook die van plastic, glas of tin zijn gemaakt. Er zijn verschillende soorten sieraden. De meest bekende sieraden zijn onder meer een armband, broche, ketting, ring of oorring.


Workshop sieraden makenAls jullie allemaal gek zijn op sieraden, dan is het natuurlijk leuk om een keer een uniek sieraad, te ontwerpen. Dit kan tijdens een sieraden workshop. Je bent dan lekker creatief bezig met het vervaardigen van je eigen sieraad. Tijdens een sieraden workshop heb je de keuze uit diverse materialen, zoals lintjes, steentjes, pailletten en pailletten. Soms kan je zelfs Swarovski-steentjes gebruiken.


Workshop sieraden maken


Voordat je aan de slag gaat met het maken van je eigen sieraad krijg je een korte instructie van een ervaren instructrice. Zij leert je de kleine kneepjes van het sieraden maken. Zo kom je meer te weten over het gebruiken van de verschillende materialen. Daarna kan je aan de slag met het vervaardigen van je eigen sieraad.

Verras je vriendinnen met een creatieve sieraden workshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten