zaterdag 30 april 2016

Een onvergetelijk afdelingsuitje Eindhoven

Denk je erover om een afdelingsuitje in Eindhoven te organiseren, maar weet je niet welke activiteiten er dan gedaan kunnen worden? Dan geven wij je in dit artikel al wat leuke tips en ideeën voor een afdelingsuitje in Eindhoven.


Eindhoven is een van de meest uitdagende steden in Noord-Brabant. Deze vijfde grootste stad van Nederland heeft je veel te bieden. Een gezellig centrum, heel veel kroegen en restaurants, een groot winkelaanbod en interessante bezienswaardigheden. In Eindhoven zijn diverse organisaties te vinden die leuke, uitdagende activiteiten organiseren voor afdelingsuitjes. Hieronder geven wij je al vier activiteiten.


Ontdek Eindhoven op een SegwayHet rijden op een Segway is een bijzondere en leuke ervaring. Het is dan ook een erg geslaagde activiteit voor een afdelingsuitje. In een middag leert de groep om op een Segway te rijden. Na een korte introductie en training volgt de groep, onder leiding van een gids, een bepaalde route door Eindhoven. De route gaat langs tal van highlights, zoals het Philips Stadion, Evoluon en de Witte Dame. Deze activiteit duurt ongeveer twee uur.


PuzzeltochtEen puzzeltocht is een ideale activiteit voor een afdelingsuitje. De teams moeten de raadsels zien op te lossen en dit bevorderd de samenwerking. Er zijn tal van bedrijven die puzzeltochten door Eindhoven organiseren. Zo kan je onder meer kiezen voor Levend Monopoly, City Risk, een City Game of een fotopuzzeltocht.


Ik hou van Brabant spelHet spel ‘Ik hou van Brabant’ is de variant op ‘Ik hou van Holland’. De spelleider is een Brabantse kenner en entertainer. Hij stelt de teams vragen over Brabant. Verder krijgen jullie echte Brabantse liedjes te horen. Aan het eind van de quiz zal duidelijk worden welk team de beste Brabantkenners heeft.


Activiteiten in de Brabantse bossen, zoals paintballen of een droppingJe kunt ook kiezen voor een outdoor-activiteit. De bossen rondom Eindhoven lenen zich uitstekend voor een actief afdelingsuitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van paintballen of luchtbuksschieten? Sluit door het Brabantse bos en jaag op collega’s met je paintballgun.


Activiteiten in de Brabantse bossen, zoals paintballen of een dropping

Een onvergetelijk afdelingsuitje Eindhoven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten