dinsdag 26 april 2016

Een geweldige feestlocatie met verschillende mogelijkheden!

Een geweldige feestlocatie met verschillende mogelijkheden!We feesten heel wat af ons leven. We hoppen van verjaardag naar verjaardag, van een bruiloft naar een reünie, van een personeelsfeest tot aan het afscheidsfeest van iemand die gaat emigreren. Wanneer u zelf een feest organiseert en dit graag buiten de deur wilt doen, gaat u vaak op zoek naar een feestlocatie dat geschikt is voor uw feest. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte feestlocatie die voldoet aan uw wensen. Bij een feest komt namelijk heel wat om de hoek kijken. Denk hierbij niet alleen aan de locatie, maar ook aan tal van andere praktische zaken zoals eten, drinken en zit plekken. Hieronder stellen we een feestlocatie aan u voor, die ideaal geschikt is voor ieder feest!


Feestlocatie De Drentse Koe

Voor ieder type feest hebben wij een geschikte feestlocatie gevonden. Namelijk: De Drentse Koe in Drenthe. De Drentse Koe is geschikt voor kinderfeestjes, familiefeesten, reünies, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, verjaardagen en ga zo maar door. De Drentse Koe is in 2006 begonnen als speelboerderij, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de regio. Naast een speelboerderij kunt u er namelijk ook terecht voor uw feest of uitje. Ideaal bijvoorbeeld voor een kinderfeestje in Drenthe, maar ook bijvoorbeeld een familie uitje in Friesland.  Zoals de naam al zegt, is de Drentse Koe wel gevestigd in Drenthe, maar het is ideaal gelegen. Vlakbij de grens van de provincies Drenthe, Overijssel en Friesland. Daardoor is het gemakkelijk te bereiken voor mensen uit een grote regio!


Kies uit verschillende arrangementen

De Drentse Koe is een ideale feestlocatie in Drenthe bij mooi én minder mooi weer. De kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen met bijvoorbeeld de dieren de ze kunnen aaien, of lekker op de skelters op de grote skelterbaan. Daarnaast zijn er diverse springkussens, speeltoestellen en andere vormen van vermaak. Maar het is ook mogelijk om binnen te spelen, in de verwarmde speelschuren waar diverse spellen zijn. Zoals levend tafelvoetbal, Glow in the dark spellen, springkussens, speeltoestellen en meer. Wanneer u kiest voor een feest bij de Drentse Koe, kunt u kiezen uit verschillende arrangementen die in overleg zijn samen te stellen. Denk hierbij aan onbeperkt ranja voor de kinderen, pannenkoeken, hapjes (kaas/worst), soep, salades, complete buffetten, BBQ-en en ga zo maar door. Vrijwel alles is in overleg mogelijk. Geen vraag is teveel bij de Drentse Koe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten