woensdag 27 april 2016

Vuurwerk op jullie bruiloft

Ben je je bruiloft aan het plannen en op zoek naar ‘iets’ speciaals? Iets dat jullie dag nog romantischer en onvergetelijker maakt? Dan voegt vuurwerk echt wat toe aan jullie dag. Met een vuurwerkshow beleef je even een zeer betoverend moment. Als kersvers bruidspaar zullen jullie de huwelijksdag dan niet snel meer vergeten.


Met een kleine vuurwerkshow geven jullie de grote dag net even iets extra. Jullie trouwdag krijgt dan een geweldig knallende afsluiting. Bovendien is het een onvergetelijke herinnering voor later.


Trouwlocatie en vuurwerkWillen jullie graag vuurwerk op jullie bruiloft? Ga dan eerst even na of dit is toegestaan op de trouwlocatie. Op sommige locaties mag geen vuurwerk worden afgestoken. Het zou natuurlijk een enorme teleurstelling zijn als de vuurwerkshow op het laatste moment toch niet door kan gaan.


Trouwlocatie en vuurwerk


ConsumentenvuurwerkAls er vuurwerk is toegestaan op jullie trouwlocatie dan kunnen jullie inkopen gaan doen en een vuurwerkshow samenstellen. Bruiloftsvuurwerk is consumentenvuurwerk en valt in de categorie 1. Dit is het oude fop- en schertsvuurwerk en mag het hele jaar worden afgestoken. Het is dan ook het hele jaar te koop. Onder vuurwerk in categorie 1 vallen knalerwten, sterretjes, trektouwtjes, Bengaalse lucifers en fluiters. Dit consumentenvuurwerk levert weinig gevaar op en maakt geen hard geluid. Het kan zowel buiten als binnen worden afgestoken.


De vuurwerkshowEen vuurwerkshow zorgt echt voor een geweldige herinnering. In overleg met de vuurwerkleverancier kunnen jullie zelf de kleuren en de vormen bepalen, zoals ringen met initialen of een vuurwerkhart. Ook kunnen jullie bepalen hoe lang de show duurt.


Andere optiesAls het niet mogelijk is om vuurwerk af te steken op de trouwlocatie dan zijn er nog tal van andere opties, zoals sterretjes, confetti of streamers. Deze producten kunnen op elke trouwlocatie worden ingezet.


SterretjesHet is natuurlijk een idee om sterretjes uit te delen op jullie bruiloft. Dit zijn echt sfeermakers. Je kunt kiezen voor de bekende, standaard sterretjes, maar er zijn ook sterretjes verkrijgbaar in andere vormen, zoals hartvormige sterretjes. Dit is natuurlijk erg toepasselijk op deze romantische dag.        


Sterretjes 

Vuurwerk op jullie bruiloft

Geen opmerkingen:

Een reactie posten