zaterdag 7 mei 2016

Originele voordeeluitjes voor een familiedag

Originele voordeeluitjes voor een familiedag


Ben je binnenkort een paar dagen vrij? Dan wil je waarschijnlijk maar een ding en dat is lekker ontspannen en plezier maken met je familie. Je wilt dan ook een gezelligefamiliedag plannen, alleen hoe pak je dat aan? En wat is er nu echt leuk om te doen?


De meeste mensen hebben er best wat moeite mee om een familiedag of een dagje weg te organiseren wat gezellig en ook nog eens origineel is. Er is ook nog eens heel veel te doen, maar je wilt natuurlijk ook niet dat het te duur is. Het beste kun je dus op zoek gaan naar gezellige en originele voordeeluitjes.

voordeeluitjes familiedag


Organiseer jij dit jaar de familiedag? Organiseer dan een keer iets origineels in plaats van dezelfde activiteit als vorig jaar. De meeste families kiezen ervoor om tijdens de familiedag thuis, in de tuin of op het terras te zitten en daarna ergens iets te gaan drinken of eten. Het is natuurlijk leuk om even met elkaar bij te praten, maar echt bijzonder is het niet. Je hebt dan geen onvergetelijke dag. Je kunt natuurlijk eens een keer een andere, originele activiteit organiseren, zoals een citygame, midgetgolfen of fietsen. Dit zijn leuke en betaalbare voordeeluitjes.


CitygameAls je een familiedag in de stad organiseert dan is een citygame een zeer geschikte activiteit. Dit is een spannend stadsspel waarmee de groep de stad leert te ontdekken. Alles draait om samenwerking. Je ontdekt de stad op een zeer actieve manier en de groep wordt in twee teams verdeeld. In de meeste steden zijn er verschillende citygames te spelen, zoals The Phone, Crazy88 of Monopoly.

citygame familiedag


MidgetgolfenWil je een dagje weg gaan en ben je op zoek naar een ontspannen uitje? Dan is midgetgolf dé activiteit. In de meeste steden is er wel een plaats waar je kunt midgetgolfen. Combineer je middagje midgetgolfen met een andere activiteit, zoals een stadswandeling of een boottocht.


FietsenAls je in de lente of zomer een familiedag organiseert dan kun je ervoor kiezen om te gaan fietsen. Dit is een voordelig en ontspannen uitje. In heel Nederland zijn er honderden prachtige fietsroutes te volgen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door een natuurgebied of ontdek de stad op de fiets. Sluit de fietstocht af met een lekker etentje in een sfeervol restaurantje. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten