woensdag 11 mei 2016

Tips om een daguitje te organiseren voor je familie

Tips om een daguitje te organiseren voor je familie


Veel families organiseren een jaarlijkse familiedag. Zo’n dag is altijd heel gezellig, maar is haast ieder jaar hetzelfde. Wil jij dit jaar eens een keer een origineeldaguitje organiseren voor je familie? Lees dan vooral even verder. Wij geven je hier alvast wat ideetjes.
Actief daguitjeHeb je een actieve familie? Neem dit dan mee in de organisatie van het daguitje en organiseer een actieve familiedag. Hierbij kan je denken aan een dag fietsen of wandelen in een natuurpark als de Veluwe of de Biesbosch. Er zijn tal van familiearrangementen, waarmee je met de hele familie kunt genieten van een heerlijke dag.


PuzzeltochtEen puzzeltocht is een ander idee voor een familiedag. Tijdens een puzzeltocht ontdekken jullie leuke weetjes en bezienswaardigheden van een stad. Jullie strijden tegen elkaar met bijzondere vragen en originele opdrachten. Er zijn tal van bedrijven die in grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Leiden of Den Bosch een puzzeltocht organiseren.


Kookworkshop
Is je familie culinair? Geef ze dan op voor een originele kookworkshop. Hierbij wordt de groep opgedeeld in teams. Elk team maakt een andere gang van het diner. Dit kan dus het voor-, hoofd- of nagerecht zijn. Na afloop van de workshop wordt het diner geserveerd en kan heel de familie van een heerlijke maaltijd genieten.


Kookworkshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten