woensdag 11 mei 2016

Zes originele ideeën voor een vrijgezellenfeest man

Zes originele ideeën voor een vrijgezellenfeest manGaat je beste vriend bijna trouwen en ben je betrokken bij de organisatie van zijn vrijgezellenfeest? Dan is dit nog best een lastige taak. Je wilt er voor hem natuurlijk een onvergetelijke dag van maken en het zo origineel mogelijk aanpakken.


Bij een vrijgezellenfeest voor een man denk je al snel aan een kroegentocht in gekke outfit. Dit is ongetwijfeld erg leuk, maar niet echt heel erg origineel. Als je de aanstaande bruidegom echt goed wil verrassen is het een tip om een vrijgezellenfeest te organiseren dat echt bij je vriend past. Er zijn ideeën genoeg. Wij hebben hieronder alvast een aantal originele ideeën voor je op een rijtje gezet.


Idee 1: Extreme sports op het strandIs de aanstaande bruidegom fan van extreme outdoor activiteiten, zoals kitesurfen, landboarden of kitebuggyen? Organiseer dan een vrijgezellenfeest waarbij hij een van deze sporten kan uitoefenen. Regel dus een onvergetelijk vrijgezellenfeest op het strand waarbij jullie vriend zich helemaal kan laten gaan. Na de sportsessie kunnen jullie lekker met een biertje bijkomen in een nabijgelegen strandfeest.


Extreme sports op het strand


Idee 2: Hangover City GameJe vriend heeft The Hangover ongetwijfeld gezien. Gun hem de kans om dit avontuur zelf na te spelen tijdens de Hangover Citygame. Deze citygame is echt alles wat je van een mannen vrijgezellenfeest kunt verwachten. Dit is absoluut geen spel voor watjes. Samen met zijn vriendengroep moet de aanstaande bruidegom nogal vreemde opdrachten uitvoeren. De game begint eerst met een biertje, waarbij jullie uitleg krijgen over het spel. Daarna wordt de groep in teams verdeeld en gaan jullie op pad om het spel te spelen. Aan elk team de taak om de gekke opdrachten snel en zonder kleerscheuren uit te voeren.


Idee 3: Maak jullie eigen speelfilmVerras jullie vriend met een eigen speelfilm. Hij mag hierbij zelf de locatie kiezen en bepalen wat voor soort film het wordt. Van comedy tot thriller, bijna alles is mogelijk. Jullie gaan met een echte filmproducent aan de slag om een eigen speelfilm te maken. Maak gebruik van je acteertalent en bekijk jullie film tijdens een filmavond.


Idee 4: Cocktails makenDe bachelor houdt vast wel van een lekker drankje. Geef hem dan nu een keer de kans om zelf een smakelijk drankje te bereiden en geef hem op voor een cocktail workshop. Tijdens deze workshop leren jullie hoe je de allerlekkerste cocktails maakt. Natuurlijk mogen jullie de cocktails niet alleen maken, maar ze ook opdrinken. Dit is natuurlijk het allerleukste gedeelte van de dag.


Cocktails maken


Idee 5: Speel een moordspelHoud de ‘vrijgezel’ van detectives, spanning en thrillers? Geef jullie vriendengroep dan op voor een moordspel in een stad van jullie keuze. Tijdens dit spel moeten jullie zien te achterhalen wie de ‘moord’ heeft gepleegd en wat er is gebeurd. Degene die geen enkel detail over het hoofd ziet en de moordzaak oplost, wint het spel.


Idee 6: Graffiti workshopIs jullie vriend creatief en heeft hij in zijn jonge jaren wel eens een tag gezet? Laat hem dit moment dan nog een keer beleven tijdens een graffiti workshop. In een graffiti workshop leren jullie alle basistechnieken om een goede tag te zetten. Doe lekker creatief en maak kennis met deze geweldige kunstvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten