donderdag 19 mei 2016

Geniet van een dagjeweg Rotterdam

Geniet van een dagjeweg Rotterdam


Wil je een dagjeweg plannen met je familie of vrienden, maar weet je niet naar welke stad jullie het beste kunnen gaan? Dan adviseren wij je een dagjeweg Rotterdam. Sinds een aantal jaren staat deze bruisende stad weer op de kaart en dat is niet voor niets. De jonge wereldstad Rotterdam heeft je namelijk veel te bieden, zowel op cultureel, historisch en sportief gebied.


In Rotterdam kun je goed shoppen, diverse interessante musea bezoeken en tal van sportieve activiteiten ondernemen. Kortom; Rotterdam biedt je genoeg mogelijkheden voor een dagjeweg. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben wij hieronder vijf originele activiteiten voor je op een rijtje gezet.


Verken Rotterdam op de SegwayBoek een Segway tour door Rotterdam, rijdt over de Erasmusbrug en toer langs de bekendste must sees van de stad. Voordat de tour begint, krijgt de groep eerst instructies over de bediening van de Segway. Daarna kan de pret beginnen. Ontdek de stad op een ontspannen manier en bewonder van de prachtige skyline.


Verken Rotterdam op de Segway

Geen opmerkingen:

Een reactie posten