zaterdag 21 mei 2016

Geef je vriendinnen op voor een buikdans workshop

Zoek je een leuk uitje voor je vriendinnen of voor een vrijgezellenfeest? Dan is een buikdans workshop jullie op het lijf geschreven. Het volgen van een buikdans workshop is een echt spetterend feestje.


BuikdansenWist je dat buikdansen een van de oudste dansen ter wereld is? Deze prachtige dans is al minstens vijfduizend jaar oud. In die tijd beelden priesteressen en tempeldanseressen mythologische verhalen uit op dans. Later is de buikdans weer door zigeuners uit het Perzische rijk en India meegevoerd naar het westen. In de loop der jaren zijn er tal van elementen aan de buikdans toegevoegd. Het buikdansen van nu is een mix van bewegingen uit verschillende culturen en landen.


Buikdansen


Maak kennis met buikdansenDat buikdansen veel meer is dan alleen het maken van mooie heupbewegingen, ontdek je al snel tijdens een workshop. Je maakt hierbij kennis met de veelzijdige wereld van het buikdansen.


Voordat de workshop begint, mogen de deelnemers zich feestelijk verkleden met mooie heupsjaals, rinkelmuntjes en hoofdsjaaltjes. Zodra iedereen zich mooi heeft aangekleed, wordt er vaak een groepsfoto gemaakt. Daarna kan de workshop beginnen. Deze wordt gegeven door een professionele, gediplomeerde buikdanslerares. Ze heeft talloze cursussen gevolgd en is dan ook zeer kundig en getraind. De danseres leert jullie van alles over deze Oriëntaalse dans.

lees meer op:
Geef je vriendinnen op voor een buikdans workshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten