dinsdag 10 mei 2016

High Tea Dordrecht

High Tea Dordrecht

High Tea Dordrecht


Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ?

Stop met zoeken en ontvang kosteloos en vrijblijvend reacties/offertes!!!
KLIK HIER EN PLAATS GRATIS WAT U ZOEKT
Door Team IetsDoenOfferte.nl

High Tea Dordrecht


Geniet van een heerlijke high tea in Dordrecht

In Engelse stijl een middagje genieten: dat doe je met een high tea in Dordrecht. Op steeds meer plekken in Nederland kun je nu een high tea houden. Die populariteit is niet heel vreemd te noemen, want een high tea is een heerlijke manier om even met je vrienden of vriendinnen bij te kletsen terwijl je geniet van lekkere thee en het beste Engelse gebak.

Een typisch Engelse high tea

De high tea, die nu aan bekendheid wint in Nederland, komt oorspronkelijk uit Engeland. Een high tea begint met een goed kopje thee, de warme drank waar Engeland natuurlijk bekend om staat. Het is een oude Engelse traditie om rond een uur of vier bij de thee allerlei lekkere gebakjes te serveren, om daar met zijn allen gezellig van te genieten. Bekijk nu op IetsDoenOfferte.nl op welke plekken je allemaal samen met vrienden of familie van een high tea in Dordrecht kunt komen smullen.

Geniet samen van gebakjes en scones

Ontspan lekker met je vrienden en kennissen tijdens een echte high tea. In Dordrecht zijn er verschillende plekken waar je op ontspannen wijze een high tea kunt nuttigen. Naast een kopje thee van goede kwaliteit is een high tea natuurlijk niet compleet zonder een ruim assortiment gebak. De bekende muffins en scones, de Engelse gebakjes die geserveerd worden met zogenaamde ‘clotted cream’ en aardbeienjam, zijn daarbij al eeuwenoude favorieten. Vaak krijg je nog veel andere hartige en zoete hapjes op de etagère, zodat iedereen kan kiezen wat hij of zij lekker vindt.

Vier uur: tijd voor een high tea

Heb je al zin gekregen in een middagje high tea? Boek nu een voordelige high tea op zeer sfeervolle locaties. Als je jezelf en al je vrienden en vriendinnen eens wil verwennen, nodig dan iedereen uit om samen van een kopje thee met gebak te genieten, precies zoals de Engelsen dat het liefste doen. Een high tea in Dordrecht is bovendien prima te combineren met een gezellig middagje in de stad. Op IetsDoenOfferte.nl doe je inspiratie op en vind je de beste en voordeligste locaties voor een authentieke Engelse high tea. Wat wil je nog meer?

High Tea Dordrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten